طبقه سه

ارزیابی‌های شتاب‌زده یک طلبه

طبقه سه

ارزیابی‌های شتاب‌زده یک طلبه

طبقه سه

بسم الله
دوست می داشتم این وبلاگ
- این پنجره‌ی سرد و بی‌روح - جز یک صفحه نمی‌داشت
و در آن صفحه جز یک سطر نمی‌بود
و بر آن سطر جز یک کلمه نمی‌نشست
و آن کلمه «خمینی» بود و دگر هیچ نبود...
***
آن‌هایی که همراه پیغمبر بودند و دعوت پیغمبر را قبول کردند همین مردم «طبقه سه» بود، همین فقرا.
صحیفه امام ج8 ص 293

***
طبقه سه صفحه شخصی و بایگانی کاملی از نوشته‌ها و گفته‌هایم،از سال 1389 تا کنون است. می‌کوشم جستجوها و جستارهایی در این صفحه منتشر شود که «غایت»، «موضوع» و یا «مسئله»شان «انقلاب اسلامیِ اکنون» باشد.

***
معرفی بیشتر و گزارش‌واره‌ای از برنامه پژوهشی این صفحه در قسمت "درباره طبقه سه"، در نوار بالای صفحه آمده است.

***
صفحه‌ها در شبکه‌های اجتماعی:

اینستاگرام @namkhahmojtaba
توییتر @Namkhah1
تلگرام @tabagheh3_ir
ایتا @tabagheh3_ir
***
ایمیل namkhahmojtaba@gmail.com

بایگانی
آخرین نظرات

۵ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۴ ثبت شده است

 
متن زیر گفت‌وگویی است که آذرماه 1402، دو ماه پس از وقوع عملیات هفت اکتبر و تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه در پرونده «جنگ غزه در آئینه الهیات و اندیشه» در خبرگزاری ایبنا منتشر شده است.
 
در ۷۵ سال تاریخ اشغال فلسطین نیروی مقاومت همواره در وضعیت «واکنش» بوده و برای همین ما در روایت آن بیشتر «واگویه» داشتیم و این واگویه نمی‌توانست به گفتار تئوریک دربیاید، بلکه بیشتر در قالب هنری و ادبی ارائه می‌شده اما اکنون وارد دوره‌ای شدیم که انسان فلسطینی دست به «کنش» زده است و امکان‌های جدیدی برای کنشگری خود خلق کرده است.
 

سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) – محمدمحسن راحمی: «طوفان الاقصی» به لحاظ نظامی و اطلاعاتی اتفاقی منحصر به فرد در طول تاریخ مبارزه فلسطینیان با اسرائیل بود. اما خود این عملیات نظامی نتیجۀ تطور سوژه فلسطینی و محصول آخرین صورت هویتی آن در قالب «انسان فلسطینی جدید» ی است که در حال خلق امکان‌های نویی در میدان مقاومت است. در ادامه پروندۀ «جنگ غزه در آینه الهیات و اندیشه» با حجت‌الاسلام مجتبی نامخواه، مدیر گروه مطالعات اجتماعی پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع) گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه خواهید خواند.

۰ نظر ۰۲ ارديبهشت ۰۴ ، ۱۳:۰۷
مجتبی نامخواه
متن زیر یادداشتی کوتاه است که در اقتراحی پیرامون نسبت روایت و رسانه در مجله سوره منتشر شده است.

۰ نظر ۰۲ ارديبهشت ۰۴ ، ۱۳:۰۰
مجتبی نامخواه

این گفت‌وگوی تصویری از طریق این لینک قابل دست‌یابی است.

 

۰ نظر ۰۲ ارديبهشت ۰۴ ، ۰۸:۵۵
مجتبی نامخواه
 
متن زیر گفت‌وگویی است پیرامون فصلنامه نامه جمهور که آبان 1404 در روزنامه فرهیختگان منتشر شده است.
 
از نقد برنامه هفتم توسعه تا آینده سوژه عدالتخواه در گفت‌وگو با سردبیر مجله «نامه جمهور»

سیدجواد نقوی، خبرنگار گروه ایده حکمرانی: مجله «نامه جمهور» به شماره سوم خود رسیده است. مجله‌ای که دغدغه اصلی آن احیای سوژه عدالت و عدالتخواهی است تا بتواند این گسست را در مقطع فعلی برطرف کند؛ هرچند مساله عدالتخواهی بیش از آنکه مساله فردی باشد سوژه اجتماعی است اما مجله نامه جمهور سعی دارد از طریق بررسی موارد سیاست‌ورزی‌های مهم، سوژه‌هایی را شکل دهد که نسبت به گفتمان عدالتخواهی هوشیار و دقیق باشند. به همین جهت با مجتبی نامخواه، سردبیر این مجله گفت‌وگویی را صورت دادیم تا هم درباره مجله گفت‌وگو کنیم و هم به‌عنوان یک فعال عدالتخواه نظرش را راجع‌به مسائل روز از جمله نقد و نظرهایش درباره برنامه هفتم توسعه در آخرین شماره مجله جمهور جویا شویم.

۰ نظر ۰۲ ارديبهشت ۰۴ ، ۰۸:۴۴
مجتبی نامخواه

 

متن زیر گفت‌وگویی است که در تابستان 1402، به دعوت یک خبرگزاری و در دفتر آن انجام شد اما با وجود ویرایش‌ها و تعدیل‌هایی منتشر نشد. از آن‌جا که موضوع این گفت‌وگو عدالت اجتماعی و بهانه آن آغاز به کار فصل‌نامه نامه جمهور بوده و مباحث آن همچنان قابل مطالعه است؛ از این طریق و با حذف نام خبرگزاری و خبرنگار محترمی که مصاحبه را انجام داده‌اند منتشر می‌گردد.

۰ نظر ۰۲ ارديبهشت ۰۴ ، ۰۸:۴۱
مجتبی نامخواه